Привіт усім! Вирішив от показати одним місцем, раптом комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось почав помічати, що сплю погано, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на стрес, на атмосферний тиск, а дружина видала: "Пора змінимо постіль на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я заліз в інтернет.
Зізнаюсь, був впевнений, що [url=https://postilnabilyzna.com/]вибір постільної білизни[/url] - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, ранфорс, сатин... Я в цих назвах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це ж скарбниця знань! Реально провів майже годину. Там прямо як в довіднику: по полицях розписані всі тканини, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший матеріал. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
Що я для себе відкрив особисто виніс:
- Виявляється, наші та європейські розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто довіряти напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це капець, а сатин реально дихає, бо в цієї тканини плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як доглядати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Актуально для всіх, у кого пральна машинка працює без вихідних.
Коротше кажучи вирішили замовити на пробу сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримав українське). Поки все добре — сплю як немовлята, тканина дуже приємна до тіла, не збивається й не іскрить.
Коротше, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, щиро раджу глянути огляд на цьому ресурсі. Реально економить і час, і гроші на пошуки та рятує від покупки неякісної речі. Всім гарного сну!
Усі, хто знається в постільній білизні? Попався на очі цікавий ресурс
- Bilizaspex